Igazad van, drága nyájasom, jogos a felháborodás, ne fojtsad le, kérlek szépen, nyugodtan add ki magadból, nehogy megcsapjon a gutta: üsd az asztalt itt, a szerkesztőségben, és kiabáld teli torokból, hogy azonnali hatállyal lemondod a lapot, követeld továbbá vissza az áramköltséget, amit rám fordítottál - igen, bevallom, csúful átvágtalak, galádul megcsaltalak, ármányosan becsaptalak, de bocsáss meg, térden állva, könyörögve, őszinte arccal, magas homlokkal kérlek. 

Beteg voltam, olvasd csak el az előző posztban, egyenesen a borzalmas pungálás szélén álltam - még csak tegnap történt. Ámde ma pedig? Már jó szorosan körbe is tekertem magam tetőtől talpig cukorspárgával, nehogy egy óvatlan pillanatban kicsattanjak az egészségtől. Felállíthatjuk tehát dr. Boda mai tudományos tézisét: ha fáj a térded, kapj be három Viagrát, és minden rendbe jön. A teljesség kedvéért be kell azért azt is vallanom, viszonylag korán reggel igen hirtelen villant be kiváló orvosunk egyik mondata, amikor is a vény kitöltése közben felém fordult, és azt kérdezte, jó-e a gyomrom. Sebaj: már szinte tökéletes a lábam, tehát elég gyors tudtam lenni, s legnagyobb szerencsémre immár sehová nem kellett bekéredzkednem - mellesleg vagy harminc oldalt haladhattam az izgalmas Afrika-expedíciós könyvemben...

Mindenesetre azt szeretném csak mondani, hogy tegnapra ígértem a Delfin-sorozat ajánlójának első darabját, amely Joan Phipson ausztrál szerző Mi legyen a borjúval? című örökbecsűjéhez igyekszik majd kedvet csinálni - ez tehát, orvosilag igazolva átcsúszik mára: délután megkapjátok, mondjuk három körül, megígérem, csak ne menjetek már át a konkurens bloghoz... :-) Na... és ami még a héten várható, csak hogy egy kicsit előrébb is pillantsunk: hamarosan beszámolok a Május 1. utcában üzemelő Csuszarádióban eltöltött remek estémről, továbbá közkinccsé teszem azt a szörnyű tényt, melyre, remélem, végre két tenyérrel rácsap a Blikk: nevezetesen hogy a legkarcosabb hangú zálogházas/aloeverás, egyben az ország legmívesebb lakodalmas muzsikáját jegyző Pataky Attis után engem is elvittek az ufók, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy tőlem a cigimet is elvették... És megindítunk még egy rendszeres rovatot a héten - ez pedig a Heti Húdeérdekesvalami lesz: egy tárgyat kapok le valamelyik polcról itt, a lakásban, némelyik húdeérdekes lesz, mások kevésbé, de azok kapcsán majd igyekszem én valami húdeérdekeset motyogni. Remélem, kellőképpen felcsigáztam az érdeklődést: ideje lenne már azt a február 6-i rekord látogatottságot átadni a múltnak. :-)     

Szerző: bodacap  2012.02.08. 09:13 Szólj hozzá!

Címkék: facebook wordpress andrás delfin borjú viagra boda hétlövet

A bejegyzés trackback címe:

https://hetlovet.blog.hu/api/trackback/id/tr804077726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása